Vízgazdálkodás és vízenergia Magyarországon

Magyarország állítólag víz nagyhatalom. Ez azonban pusztán jól hangzó propaganda. A valóság az, hogy tényleg lehetnénk víz nagyhatalom, ha a rendszerváltás hevében nem vertük volna csaknem teljesen szét a korábban jól működő vízügyi apparátust. Ha nem minősítettük volna a legkiválóbb vízügyi szakembereket és vízépítő mérnököket sztálinista kommunista bérenceknek, akik tönkre akarják tenni a folyóinkat, ahelyett, hogy hagynák a vizet folyni, amerre akar, a természet törvényei szerint. Ha nem bontottuk volna le a félig megépült nagymarosi duzzasztóművet. És ha nem folyna a rendszerváltás óta szakadatlanul a mai napig vízlépcső ellenes hisztériakeltés.

Teljes PDF letöltése: vízgazdálkodás-vízenergia-2020-03

.

 

2 thoughts on “Vízgazdálkodás és vízenergia Magyarországon

  1. 🙂
    Kedves István és a többiek!
    Ha háborút nem is, de csatát nyertünk. Az Országgyűlés elfogadta a törvényt, hogy az öntözés közérdek, és létrejött az Öntözési Központ, és óriásberuházás, húszmilliárd ft-os beruházássorozat indul a Homokhátságon (!), 1500 hektáron fejlesztik az öntözést, bővül a foglalkoztatás, új termőterületeket lehet művelésbe vonni, erősödik a térség gazdasága. Úgy legyen ! További jó munkát kívánok vízenergia ügyben is.
    Üdvözlettel E. Anna

    • idézem:
      “A miniszterelnök szavai szerint a Brüsszelben kiharcolt mintegy ezermilliárd forint pluszforrást a teljes magyarországi vízrendszer felújítására és környezetvédelmi, valamint energiarendszer felújítására költjük. (Magyar Nemzet 2020 aug 1)
      Már nemcsak csatát, akár háborút is nyerünk. Segítsünk a vízeseknek okosan dönteni, kedves Igazi Zöldek, kedves István és többiek. Üdvözlettel Anna..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..