Klímarealista küldetés nyilatkozat

A megújult klímarealista.hu honlapunk célja tudományosan elemezni a klímaváltozással kapcsolatos tényeket, az ehhez kapcsolódó környezetvédelmi, energetikai, vízgazdálkodási és egyéb kérdéseket.

Célunk, hogy leleplezzük a hazugságokat, félrevezető álhíreket.

Világszerte tombol ugyanis a tudatosan gerjesztett a klímahisztéria, miközben a média klímapropagandája tisztességtelen módszerekkel vezeti félre az embereket.

Célunk rávilágítani arra, melyek lehetnek a sötét szándékok, amelyek támogatására globális pánik keltéssel igyekeznek megfélemlíteni az embereket.

Állítólag a cél a bolygó és az emberiség megmentése a pusztulástól.

Régi mondás, hogy cél szentesíti az eszközt. Mi ezzel nem értünk egyet. A tisztességtelen eszközök bemocskolják még a nemes célokat is.

A történelem folyamán számos világmegváltó, totális ideológia működött, amelyek azt állították magukról, hogy birtokukban van az egyedül üdvözítő igazság. Az eredmény pedig szinte minden esetben ártatlan emberek tömeges pusztulása és elpusztítása lett.

Ugyanez a sors várhat a klímaideológiára is.

Rá akarunk mutatni arra, hogy az éghajlat (állítólagos) melegedése nem katasztrófa, hanem lehetőség az emberiség boldogulása érdekében.

Az emberiség történelme azt mutatja, hogy a mostaninál 1-2 fokkal melegebb időszakokban az emberiség nagyobb jólétben élt, míg a hidegebb időszakokban, például a középkori kis jégkorszakban éhínség és járványok tizedelték Európa lakosságát.

Ha tényleg bekövetkezik a beígért (de nem garantálható) 2 fokos melegedés, az északi féltekén az éghajlati övek észak felé tolódnak el, és a Kárpát Medence éghajlata mediterrán jellegűvé válhat. Ennek inkább az előnyeit kellene kihasználni pánik keltés helyett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..