Dr. Héjjas István: Az éghajlat változás okai és következményei

Hatalmas propaganda kampány folyik világszerte az éghajlatváltozással kapcsolatban. Azt kívánják elhitetni az emberekkel, hogy az ok az emberiség széndioxid kibocsátása, a probléma orvoslása pedig csak az lehet, ha a továbbiakban a villamos energiát főleg napelemekkel és szélturbinákkal termeljük meg. E tudománytalan propaganda szilárdnak tűnő bástyáin azonban egyre több repedés kezd kialakulni. Számos kiváló tudós cáfolja – állását kockáztatva – a hivatalos, „kincstári” klímaelméletet.

Teljes dokumentum letöltése:  Az éghajlat változás okai és következményei

 

2 thoughts on “Dr. Héjjas István: Az éghajlat változás okai és következményei

 1. Rendkívül örvendetes ez a megjelenés. Kellően tömör és alapos, részletes a hatékony meggyőzéshez.
  Azonban nagyon el vagyunk késve. Óriási harcot kell vívni a megélhetési tudósokkal, intézményekkel szemben. Nagyon nagy szerencse, hogy Trump elnök beszállt a ringbe. Nélküle évtizedek múlva, a saját kárát látva lenne hajlandó változtatni az adminisztráció.

  Tisztelt dr. Héjjas István Úr!
  Internetes tapasztalatom szerint a lakosság többsége fél a tartalmasabb olvasnivalótól. Ezért ami egy klikkre nem jelenik meg, azt nem keresi, nem tölti le. Ugyanakkor az elliberalizálódott demokráciánkban az kap hangysúlyt, amiről többen beszélnek, amiről többen telefonálnak be a TV-be.
  Szíves engedelmével a mondanivalóit átformálom webes megjelenésűre, olykor könnyebben fogyaszthatóra, a tartalom mellbevágóbb szemléltetésével.
  Amennyiben a megjelentetésem sérti az ön érdekeit, kérem tájékoztasson, és leveszem a netről.
  Fáradozásaiért nagy köszönettel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.