Áder János köztársasági elnök előadását hallgatók részére

Áder János köztársasági elnök 2016. március 16-án, szerdán 17:15 órától a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei Szakközépiskola és Kollégiumba látogat, ahol a klímaváltozással kapcsolatos előadást tart.

Reális Zöldek üzenete, az előadás meghallgatóinak:  

 

Áder János köztársasági elnök előadását hallgatók részére

Tisztelt Hallgatók!

Aki hisz Isten törvényeiben, tisztában van azzal, hogy a TEREMTŐ nem tévedett, a széndioxid nem káros anyag, mint ahogyan erről Áder János köztársasági elnök állítja.

Lélegzés alkalmával a tüdőnkbe szívott levegőből az oxigén egy részét a vér felveszi, szétszállítja a testbe és ez az oxigén a sejtekben lévő széntartalmú anyagokat széndioxiddá égeti el. A széndioxidot a vér a tüdőbe szállítja, ahonnan kilélegezzük. A kilélegzett levegő kevesebb oxigént és több széndioxidot tartalmaz. Az EMBER életfunkciója nem környezetszennyező.

A széndioxidnak nagy szerepe van a növények életében. A zöld levelű növények napfény és a bennünk található klorofill katalitikus hatása folytán a levegő széndioxid tartalmából cukrot állítanak elő oxigén egyidejű felszabadulásával. A növények nappal széndioxidot fogyasztanak és oxigént termelnek.

Zsoltárok könyve: Boldog ember, aki nem indul a gonoszok tanácsa nyomán, aki nem jár a bűnösök útján és nem vegyül a csúfot űzők közé. Aki örömét leli Isten törvényében, s parancsairól elmélkedik nappal és éjjel.

A globális felmelegedés, egy olyan hazugság, amelynek célja a civilizáció lerombolása! A széndioxid, korunk legnagyobb tudományos botránya! A transznacionális erőközpontoknak 30 évvel ezelőtt szükségük volt egy “elméletre”, amelyre hivatkozva kiterjeszthetik befolyásukat a perifériákra. Így született meg a fenntartható fejlődés elmélete, amelynek alapja az üvegházhatás mértékének növekedése. Ez a párosítás a globális rettegésben tartáshoz elégségesnek bizonyult, azonban kevés volt a befolyás kiterjesztését és a piacok megszerzését illetően, többek között hazánk iparának és  mezőgazdaságának a lenullázáshoz. Ezért minden métely kifejlődése okának a klímaváltozást és annak okát, a szén-dioxidot kellett megtenni, mert ezzel –globálisan zsarolva az emberiséget– a meglévő technológiák teljes lefejezését, majd technológia – váltást lehet kikényszeríteni.

A reális zöldek szerint a jó szándékú és tiszteletreméltó államelnökünk bedől a félnótás amerikai Al Gore által terjesztett tudománytalan klíma-hisztériának.

Al Gore által terjesztett tudománytalan klíma-ideológia tudományosan cáfolható, ezt számos elhallgatott kutatási eredmény bizonyítja.

A Reális Zöldek Klub a közelmúltban tette közzé állásfoglalását a köztársasági elnök úr klímaváltozással kapcsolatos kezdeményezésével kapcsolatban.

A nyilatkozatunk itt olvasható:

http://realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4078

Azért tartottuk fontosnak ezt közzétenni, mert bár a klímaváltozás valóban zajlik, ebben a széndioxid kibocsátásnak nincs szerepe. Ezt támasztja alá számos elhallgatott tudományos eredmény.

A széndioxid színtelen, szagtalan, láthatatlan gáz, nem káros anyag, a növényzet tápláléka, nélküle minden élet kipusztulna a Földön.

Nem vitatjuk a klímaváltozás tényét, amely természetes következménye a ciklikusan ismétlődő jégkorszakok és melegedési korszakok váltakozásának.

Vitatjuk ugyanakkor az ember szerepét, mivel az ember a természet erőihez képest olyan, mint az ismert viccben, amikor az elefánt és a kisegér együtt sétálva egyszer csak a kisegér büszkén felkiált: „Hogy dübörgünk!”

Az elanyagiasodott, és egyre inkább Isten tagadó emberiség valóban felelőtlenül pazarolja a természet erőforrásait, és mérgezi a környezetet haszontalan és fölösleges termékek tömeges termelésével és reklámozásával, és közben mindenhatónak képzelve azt hiszi, hogy még az éghajlatot is képes megváltoztatni.

A klímaváltozás elleni értelmetlen szélmalomharc csak arra jó, hogy tovább pazaroljuk a természet erőforrásait, és nyomást lehessen gyakorolni a gazdaságilag kiszolgáltatott kisebb országokra.

Nagy tisztelettel kérjük, hogy ezzel kapcsolatban legyenek szívesek tanulmányozni az itt olvasható dokumentumot:

http://klimaszkeptikusok.hu/wp-content/uploads/2015/05/Miskolczi-kl%C3%ADmaelm%C3%A9lete.pdf

 

Tisztelettel: Juhos László, Reális Zöldek Klub elnöke

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.