A klímahisztéria ellentmondásai

Az éghajlat melegedésének oka állítólag az, hogy a kibocsátott széndioxid hatására fokozódik az üvegházhatás. Az eltitkolt kutatási eredmények szerint a széndioxid, a felszíni hőmérséklet, és az üvegházhatás változása között nincs egyértelmű kapcsolat, a melegedés – rövid, néhány évtizedes távlatban – akár csökkenő üvegházhatás mellett is folytatódhat. Mivel az éghajlat a Föld keletkezése óta folyamatosan változik, és emberi beavatkozással nem befolyásolható, ezért az anyagi és szellemi erőforrásokat „klímavédelem” helyett inkább az elkerülhetetlen változásokhoz való alkalmazkodásra, valamint az emberiség más fontos problémáinak megoldására kellene fordítani.

Letölthető a témával foglalkozó cikk valamint az előadás prezentációja.

 

One thought on “A klímahisztéria ellentmondásai

  1. Tisztelt Vitakör!
    Gratulálok a 9 sorban közöltekhez, bár aki a földtörténetet nem ismeri, az nem hiszi el, mint ahogy elküldtem egy nem magas szintű, az 1950-ben megjelent Időjárás c. folyóiratban (dr. Ungár T.- Dobos I.) ismeretterjesztő munkánkat “Éghajlatváltozások millió évekkel ezelőtt” címen olyan személynek, aki nemzetközi szinten képviseli hazánk álláspontját a klímaváltozás témában, – még annyit sem mondott, hogy “megkaptam és köszönöm”.
    Mindenkor én mindenkit megnyugtatok, hogy ilyen akkor is volt, amikor még nem füstöltek a kémények, nem rohangáltak a gépkocsik és egyáltalán ember még nem élt a földön.
    Tisztelettel Dobos Irma

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.