A klímavédelem sátáni arca

A Klímavédelem leghatásosabb eszköze a szélsőséges időjárás narratívája. Szinte naponként halljuk, hogy a szélsőséges időjárási események (hurrikánok, tornádók, áradások, árvizek, aszályok, hőmérsékleti csúcsok, jégolvadások) egyre gyakoribbak és a klímaváltozás (pontosabban a globális felmelegedés) következményei. Ezek az állítások azonban tudományosan nem bizonyítottak. Viszont arra alkalmasak, hogy az emberekben félelmet keltsenek, ami által manipulálhatókká válnak.  Ma a klímavédelemnek ebben a manipulált állapotában van a világ. Tehát mindent meg kell tenni, hogy a felmelegedést megállítsuk, mert különben nem kerülhetők el a katasztrófák, sőt a bolygónk jövőjét kockáztatjuk – mondják a klímahívő alarmisták.

Teljes dokumentum letöltése:  PE-Energia Akadémia 150-A klímavédelem sátáni arca

Hágen András: Klímaváltozás vagy jégkorszak közi enyhülés?

Hogyan látom a klímaváltozást

Klímaváltozás vagy jégkorszak közi enyhülés?

Hágen András

Milutin Milanković a 20. században él és alkotott. A horvátországi Dálya (Dalj) községben született 1879-ben. Iskoláit Eszéken (Osijek), és Bécsben végezte. 1914-ben a feleségével együtt Budapesten tartózkodott. Még ugyanebben az évben a nemzetközi helyzet fokozódott, mert Bosznia és Hercegovina fővárosában Szarajevóban egy szerb, Gavrilo Princip nevű nacionalista, megöli a Habsburg trónörököst, Ferenc Ferdinándot. Ez épp elég indokot adott az Osztrák-Magyar Monarchiának ahhoz, hogy hadat üzenjen déli szomszédjának, Szerbiának.

Teljes cikk itt  Klímaváltozás vagy interglaciális

Dr. Héjjas István: A klíma-biznisz tündöklése és (várható) bukása

Több mint háromszáz nemzetközi hírű tudós petícióval fordult az Egyesült Államok  elnökéhez, és ebben arra kérik az elnököt, hogy az USA lépjen ki az ENSZ klímavédelmi megállapodásából. A tudósok szerint a széndioxid nem
környezetszennyező, jót tesz a növényeknek, javítja a mezőgazdasági terméshozamokat. Éppen ezért javasolják minden olyan nemzetközi egyezmény felmondását, amelyek a számos üvegház gáz közül kiemelik a többihez képest csekély hatású széndioxidot, és előírják a korlátozását.

Teljes PDF letöltése:  klimakamu-2017